حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سمینار صنایع غذایی : بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و نان

اختصاصی از حامی فایل سمینار صنایع غذایی : بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و نان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

موضوع سمینار رشته صنایع غذایی : بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن

30 صفحه اسلاید ، دارای جداول و نمودارهای زیاد

 

عناوین :

مقدمه :

تعریف آرد سویا براساس انواع آن:

محصولی که پس از استحصال روغن از لوبیای روغنی (سویا)وآسیاب کردن باقیمانده بدست می آید.(DFSF )
محصولی است که از آسیاب کردن دانه کامل سویای خام بدست می آید(RSF )
محصولی است که از آسیاب کردن دانه کامل سویای اصلاح فیزیکی شده(عمل آوری حرارتی شده)بدست می آید.) PMSF ).

 عمل آوری شده با آب جوش (PMSF1 )

PMSF دو نوع است

عمل آوری شده با بخار آب (PMSF2 )      

لزوم افزودن آرد سویا به نان

 

اثرات مفید سویا

 

روی تغذیه و سلامتی

مروری بر مطالعات پیشین

اثرمقادیرمختلف آرد سویا روی خصوصیات ارگانولپتیک نان گندم

اثرآب و اسیدآسکوربیک روی دانسیته نان گندم/سویا

رابطه بین پارامترهای رئولوژیکی و خصوصیات بعدازپخت نان گندم / سویا

نتیجه گیری

پیشنهادات

Refrences

              


دانلود با لینک مستقیم


سمینار صنایع غذایی : بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و نان
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد