موضوع سمینار رشته صنایع غذایی : بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن
30 صفحه اسلاید ، دارای جداول و نمودارهای زیاد
عناوین :
مقدمه :
تعریف آرد سویا براساس انواع آن:
محصولی که پس از استحصال روغن از لوبیای روغنی (سویا)وآسیاب کردن باقیمانده بدست می آید.(DFSF )
محصولی است که از آسیاب کردن دانه کامل سویای خام بدست می آید(RSF )
محصولی است که از آسیاب کردن دانه کامل سویای اصلاح فیزیکی شده(عمل آوری حرارتی شده)بدست می آید.) PMSF ).
عمل آوری شده با آب جوش (PMSF1 )
PMSF دو نوع است
عمل آوری شده با بخار آب (PMSF2 )
لزوم افزودن آرد سویا به نان
اثرات مفید سویا
روی تغذیه و سلامتی
مروری بر مطالعات پیشین
اثرمقادیرمختلف آرد سویا روی خصوصیات ارگانولپتیک نان گندم
اثرآب و اسیدآسکوربیک روی دانسیته نان گندم/سویا
رابطه بین پارامترهای رئولوژیکی و خصوصیات بعدازپخت نان گندم / سویا
نتیجه گیری
پیشنهادات
Refrences
سمینار صنایع غذایی : بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و نان