فهرست مطالب
- مقدمه
- آشنایی با محصول انگور
- ارزش غذایی
- ارقام انگور
- آمار سطح زیر کشت و میزان تولید انگور در استان و کشور
- آیین کار نگهداری انگور در سردخانه
- اصول نگهداری انگور
- وسایل و مواد لازم
- برداشت، درجه بندی و بسته بندی
- احداث سردخانه
- طرز عمل در سردخانه
- سرد کردن اولیه
- چیدن ظروف در محل اصلی
- دما
- رطوبت نسبی
- گردش هوا
- بررسی وضع انگورها در طول مدت نگهداری
- تمیز کردن انگور قبل از عرضه
- جلوگیری از فعالیت قارچ ها
- اولین فومیگاسیون کوتاه مدت
- فومیگاسیون های کوتاه مدت بعدی
- محاسبه دز
- فومیگاسیون مستمر در تمام طول مدت نگهداری انگور
- شرایط مناسبترین انگور برای بسته بندی در سردخانه
- بررسی اقتصادی طرح بسته بندی و نگهداری انگور
- محاسبه هزینه بسته بندی هر جعبه انگور به روش سولفورپد
- هزینه احداث یک واحد سردخانه
- هزینه تولید یک هکتار انگور به سیستم داربستی
- جداول سودآوری طرح
- تعداد صفحات طرح: 28
طرح نگهداری انگور در سردخانه های کوچک (400-200-100 تنی)