حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته کشاورزی تاثیر عنصر فسفر و قارچ میکوریزا روی صفات مورفولوژی گل شاخه بریده لیلیوم

اختصاصی از حامی فایل پایان نامه کارشناسی ارشد رشته کشاورزی تاثیر عنصر فسفر و قارچ میکوریزا روی صفات مورفولوژی گل شاخه بریده لیلیوم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته کشاورزی تاثیر عنصر فسفر و قارچ میکوریزا روی صفات مورفولوژی گل شاخه بریده لیلیوم


پایان نامه کارشناسی ارشد رشته کشاورزی تاثیر عنصر فسفر و قارچ میکوریزا روی صفات مورفولوژی گل شاخه بریده لیلیوم

این فایل در قالب ورد و قابل ویرایش 116 صفحه می باشد.

 

این پایان نامه جهت ارائه در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی علوم خاک گرایش پیدایش، ردهبندی و ارزابی طراحی و تدوین گردیده است . و شامل کلیه مباحث مورد نیاز پایان نامه ارشد این رشته می باشد.نمونه های مشابه این عنوان با قیمت های بسیار بالایی در اینترنت به فروش می رسد.گروه تخصصی ما این پایان نامه را با قیمت ناچیزی جهت استفاده دانشجویان عزیز در رابطه با منبع اطلاعاتی در اختیار شما قرار می دهند. حق مالکیت معنوی این اثر مربوط به نگارنده است. و فقط جهت استفاده ازمنابع اطلاعاتی و بالابردن سطح علمی شما در این سایت ارائه گردیده است.

چکیده

تولید بسیاری از گل­های شاخه بریده، از جمله لیلیوم، در ایران رواج دارد. در فرآیند تولید گل لیلیوم، کیفیت گل اهمیت ویژه­ای دارد که یکی از مهمترین عوامل مؤثر بر آن، تغذیه صحیح می­باشد. بدین منظور، برای بررسی تاثیر فسفر و قارچ میکوریزا بر شاخص­های مرتبط با مورفولوژیکی و فیزیولوژی گل شاخه بریده لیلیوم تحقیق حاضر با استفاده از 4 سطح فسفر (0-50-100-150 میلی گرم در لیتر) و قارچ میکوریزا شامل دو سطح مصرف و عدم مصرف (50 گرم قارچ در 5 کیلوگرم خاک)در قالب طرح کاملاﱟ تصادفی با چهار تکرار در گلخانه و آزمایشگاه دانشگاه ملایر مورد بررسی قرار گرفت . متغیرهای وزن ساقه، ارتفاع شاخه، قطر غنچه، قطر شاخه (در دو ناحیه)، طول و قطر برگ (در دو ناحیه)، کلروفیل (b,a و کارتنوئید)، محتوای نسبی آب برگ (RWC)، آنتوسیانین، قند محلول و نامحلول، میانگین وزن پیاز، طول دوره رشد، عمر پس از برداشت، فسفر، پتاسیم، تعداد غنچه و تعداد برگ در تحقیق حاضر بررسی شدند. نتایج نشان داد که مقادیر مختلف فسفر و قارچ میکوریزا تاثیر مختلفی روی افزایش عمر گل دارند بطوریکه در قارچ دهی 50 میلی­گرم بدون غلظت فسفر دوام عمر بیشتری (3 روز) حاصل شد. همچنین در مقادیر مختلف فسفر قطر گل، ارتفاع شاخه، قطر غنچه، قطر ساقه، طول و قطر برگ، کلروفیل ( a،b و کارتنوئید)، آنتوسیانین، میانگین وزن پیازها، فسفر، پتاسیم، تعدا غنچه و تعداد برگ بطور معنی داری نسبت به شاهد افزایش پیدا کرده­اند و نیز طول دوره رشد در مقادیر مختلف فسفر کاهش یافت که کمترین طول دوره­ی رشد مربوط به تیمار 100 میلی­گرم در لیتر فسفر همراه 50 گرم قارچ بود.

کلمات کلیدی: تغذیه، فسفر، قارچ میکوریزا، گل­های شاخه بریده


 

فهرست مطالب

1-1-مقدمه 1

1-2- هدف از تحقیق 5

2-1مشخصات گیاه شناسی 7

2-1-1- تیره لیلیاسه 7

2-1-2 گروههای لیلیوم 8

2-1-2-1 آسیایی 8

2-1-2-2- لانگی فلوروم 8

2-1-2-3- ال.ای 9

2-1-2-4-  اورینتال 9

2-1-3- ازدیاد لیلیوم 10

2-1-3- 1- ازدیاد غیرجنسی 10

2-1-1-3-2- ازدیاد به صورت طبیعی 10

2-1-3-3- ازدیاد با پیازچههای هوایی 11

2-1-3-4- ازدیاد از طریق برگ 11

2-1-3-5- ازدیاد از طریق قلمههای ساقه 11

2-1-3-6- ازدیاد از طریق قلمههای جوانه برگ 12

2-1-3-7-کشت بافت 12

2-1-4- شرایط و نیازهای لیلیوم 13

2-1-4-1- دوره سرمادهی پیازها 13

2-1-4-2- اندازه پیاز 13

2-1-4-3- ارتفاع گلخانه 13

2-1-4-4- آبیاری 13

2-1-4- 5- سیستم آبیاری 14

2-1-4-6-  سیستم تغذیه 14

2-1-4-7-  شرایط محیطی بهینه 15

2-1-4-7-1- دما 15

2-1-4-7- 2- رطوبت نسبی 16

2-1-4-7- 3-  نور 16

2-1-4-7-4- اسیدیته محلول غذایی 17

2-1-4-7-5- تزریق دیاکسیدکربن در گلخانه 17

2-1-4-8- دوره رشدی لیلیوم در گلخانه 17

2-1-4-9- زمان برداشت 18

2-2-1-فسفر 18

2-2-2-فسفر در خاک 19

2-2-4-اشکال فسفر از نظر حاصلخیزی خاک 20

2-2-6-تاثیر کشت و کار بر اشکال فسفر 21

2-2-7-تثبیت فسفر در خاک 21

2-2-7-1-تثبیت توسط یونهای آلومینیوم 22

2-2-7-2-تثبیت توسط یونهای آهن 22

2-2-7-3-تثبیت توسط اکسیدهای آهن و آلومینیوم 22

2-2-7-4-تثبیت توسط یونهای کلسیم 23

2-2-8-نقش فسفر در گیاهان 23

2-2-8-1-نقش ساختاری 24

2-2-8-2-ناقل انرژی 24

2-2-8-3-نقش تنظیم کنندگی فسفات معدنی 25

2-2-8-4-نقش اسید فیتیک 25

2-2-9-علایم کمبود فسفر در گیاه 25

2-2-10-انتقال فسفر در گیاه 25

2-3-1-قارچ میکوریزا 26

2-3-1-1- اکتومیکوریز 27

2-3-1-2-اندومیکوریز 28

2-3-2-نقش کلیدی میکوریزها در تامین عناصر 28

2-3-3- نقش کلیدی میکوریزها در جذب فسفر 29

2-3-4-سازوکارهای قارچهای میکوریزی در انحلال فسفر 30

2-3-4-1- افزایش تماس فیزیکی با خاک 30

2-3-4-2-ایجاد تغییرات شیمیایی در ریزوسفر 30

2-3-4-3-تفاوت فیزیولوژیکی موجود بین میکوریز و ریشه 30

2-3-5-مکانیسمهای قارچهای میکوریزی در افزایش کارایی جذب فسفر خاک 31

2-3-5-1-مورفولوژی ریشه 31

2-3-5-1-1-اندازه و سیستم ریشه 31

2-3-5-1-2-طول ریشه و ریشههای مویین 31

2-3-5-1-3-قطر ریشه 32

2-3-5-1-4-ترشحات ریشه 33

2-3-5-1-4-1-آنزیم فسفاتاز 33

2-3-5-1-4-2-اسیدهای آلی 33

2-3-6-انتقال ترکیبات فسفری در قارچهای میکوریزی و سازوکارهای انتقال از قارچ به گیاه 34

2-3-7-اثرات مثبت رابطه همزیستی میکوریزی 35

2-3-7-1-افزایش جذب عناصر غذایی 35

2-3-7-2-بهبود ساختمان خاک 36

2-3-7-3-تغییر ترشحات ریشه 37

2-3-8-تاثیر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک بر فراوانی و کلونیزاسیون قارچهای میکوریزی 37

3-1-3- زمان برداشت 41

3-1-4-.صفات مورد بررسی واندازهگیری آنها 42

3-2-1-اندازهگیری صفات فیزیولوژیک 42

3-2-1-1-اندازهگیری میزان کلروفیل 42

3-2-1-2-روش اندازهگیری محتوای نسبی آب برگ ( 43

3-2-1-3- سنجش قند محلول و نامحلول در برگ 43

3-2-1-3-1-سنجش قند محلول به روش کوچرت (1978) 43

3-2-1-3-2- تهیه محلول استاندارد قند محلول 44

3-2-1-3-3-سنجش قند نامحلول به روش کوچرت (1978) 44

3-2-1-4-سنجش میزان آنتوسیانین به روش نویز و بیکر 47

3-2-1-5-سنجش پتاسیم به روش هامادا و النای 47

3-2-1-5-1 تهیه محلول استاندار پتاسیم به روش هامادا و النای 48

4-1-صفات مورفولوژی 51

4-1-1-وزن ساقه 51

4-1-2- قطر و طول برگ در ابتدا و انتهای ساقه 53

4-1-3-قطر غنچه 55

4-1-4-تعداد جوانه 56

4-1-5-تعداد برگ 57

4-1-6-طول دوره رشد 58

4-1-7- عمر پس از برداشت گل 59

4-1-8-قطر ساقه در ابتدا و انتهای شاخه 60

4-1-9-ارتفاع شاخه 62

4-1-10-میانگین وزن پیازها 63

4-2-صفات فیزیولوژیک 64

4-2-1-محتوای نسبی آب برگ (RWC) 64

4-2-2-مقدار کلروفیلها و کارتنوئید 66

4-2-3-مقدار قندهای محلول و نامحلول برگ 68

4-2-4-مقدار پتاسیم برگ 71

4-2-5-مقدار فسفر برگ 72

4-2-6-آنتوسیانین گلبرگ 73

4-2-7-پیشنهادات 75

4-2-8-نتیجه گیری کلی 76

5-1-1-منابع 78


دانلود با لینک مستقیم


پایان نامه کارشناسی ارشد رشته کشاورزی تاثیر عنصر فسفر و قارچ میکوریزا روی صفات مورفولوژی گل شاخه بریده لیلیوم
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد