فرمت فایل word(قابل ویرایش)
تعدادصفحات:17
خلاصه
میکروارگانیسمها یکی از عوامل کاهش دهنده مدت زمان نگهداری محصولات غذایی هستند . از آنجایی که پوششهای پلاستیکی گوشتهای بسته بندی شده در حین حمل و نقل و نگهداری دچار آسیب دیدگی می شوند و این آسیب و پارگی پوششها موجب افزایش آلودگی می گردد . ضروری به نظر می رسد برای بررسی میزان تاثیر پوششها در جلوگیری از افزایش بار میکروبی ، مقدار بار میکروبی در لاشه های گوشت دارای پوشش سالم و آسیب دیده تمهیداتی برای جلوگیری از آسیب دیدن و پارگی پوششها به عمل آید . این مسئله در لجستیک نیروهای نظامی ، بسیار حائز اهمیت است . در این بررسی تعداد 45 لاشه منجمد گاو مورد آزمایش قرار گرفت و معدل بار میکروبی نمونه های دارای پوشش سالم و لاشه های با پوشش آسیب دیده مقایسه گردید .
در پایان این نتیجه بدست آمد که اگر پوششها بر اثر حمل و نقل و یا سهل انگاری کارکنان سردخانه و عوامل دیگر دچار آسیب و پارگی شوند ، میزان آلودگی گوشت افزایش یافته و نهایتاً عمر انبار مانی آنها کاهش پیدا می کند . پس از آزمون میکروبی مشخص گردید که این افزایش بار میکروبی در بعضی از نمونه های با پوشش آسیب دیده در محدوده حدمجاز بوده . بنابراین باید تدابیر و روشهایی در حمل و نقل و نگهداری این گونه محصولات اتخاذ شود تا از آلودگی بیش از حد مجاز آنها جلوگیری شود .
مقدمه
تاریخچه و کلیات بحث
اهداف بررسی
مواد و روشها
بحث و نتیجه گیری
پاستوریزه سازی(PASTEURIZATION):
2- استرلیزه سازی و یا سترون سازی(STERLIZATION):
3- هموژنیزاسیون و یا همگن سازی(HOMOGENIZATION):
4- نگهداری در یخچال(REFRIGERATION):
5- فریز کردن و یا منجمد کردن(FREEZING)
6- خشک کردن(DRYING):
7- بسته بندی وکیوم(VACUUM PACKING)
8- کنسرو کردن(CANNING):
9- ترشی و شور انداختن(PICKLING):
- خشک کردن انجمادی(FREEZE-DRYING):
- نمک سود کردن(SALTING
12- کاراملیزه کردن(CARAMELIZATION):
3- گاز دار کردن(CARBONATIOIN)
- دود دادن(SMOKING):
- پرتو دهی(IRRADIATION)
-CURING
- تخمیر کردن(FERMENTATION):
- کافئین زدایی
- شیرین کننده ها(
- نگهدارنده ها(
- عامل شلات و یا کلات کننده
- جادب رطوبت(HUMECTANT):
23- طعم دهنده ها(FLAVOURES
- تثبیت کننده ها(STABALIZERS
5- غلیظ کننده ها(THICKENERS):
- رنگ دهنده غذا(FOOD
COLORING
- امولسیون کننده ها
EMULSIFIERS
- آنتی اکسیدانها(ANTIOXIDANTS
- حجم دهنده ها(BULKING AGENTS):
- عامل ضد کلوخه ساز(ANTICAKING
- مواد کف زدا(ANTIFOAMING
بررسی میزان تاثیر آسیب دیدگی پوشش پلاستیکی لاشه های گوشت منجمد گاو بر بار میکروبی گوشت