حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله استاندارد آرد کنجاله بادام زمینی

اختصاصی از حامی فایل دانلود مقاله استاندارد آرد کنجاله بادام زمینی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

 

 دامنه کاربرد
این استاندارد شامل ویژگیهای آرد بادام زمینی 1 روغن گرفته است که جهت استفاده در غنی کردن انواع آرد بکار می‏رود .
3 ـ ویژگیها
3 ـ 1 ـ ماده اولیه باید از مغز دانه‏های درسته و کامل رسیده , تازه و سالم و عاری از هر گونه آلودگی قابل رویت قارچی و شیمیائی تهیه شده و در دستگاههای تمیز به نحو بهداشتی روغن آن استخراج شود .
برای انتخاب دانه‏های سالم می‏توان از بازرسی عینی و یا دستگاههای الکترونیکی استفاده نمود .
3 ـ 2 ـ آرد حاصله از عمل استخراج مکانیکی باید به رنگ سفید و یا متمایل به قهوه‏ای روشن باشد و از لحاظ ترکیب یکنواخت و عاری از آفات و امراض و بو و طعم نامطبوع بوده و هیچ نوع رنگ و ماده معطر و مواد افزودنی نامناسب دیگر به آن اضافه نشده باشد .
3 ـ 3 ـ قطر ذرات ـ قطر ذرات آرد بادام زمینی باید به ترتیبی باشد که حداقل 95 درصد آرد ازالک به قطر چشمه‏های 710 میکرون رد شود و 80 درصد وزنی ازالک با چشمه‏های به قطر 500 میکرون عبور می‏کند .
3 ـ 4 ـ در تولید , بسته‏بندی و نگهداری محصول باید اصول بهداشتی کارگاه و وسائل مورد استفاده در مدنظر باشد ( باستاندارد مقررات بهداشتی کارگاه ایران شماره 1836 مراجعه شود .)
3 ـ 5 ـ آرد بادام زمینی روغن گرفته باید با جدول ویژگیهای زیر مطابقت داشته باشد



3 ـ 6 ـ ویژگیهای باکتریوژیکی : آرد بادام زمینی روغن گرفته خوراکی باید متناوبأ از لحاظ میزان باکتری آزمون شده و مقدار آن با جدول شماره 2 مطابقت داشته باشد .


4 ـ بسته بندی و علامتگذاری
4-1- بسته‏بندی : آرد بادام زمینی روغن گرفته باید در کیسه‏های پلی‏اتیلن و یا کیسه‏های کنفی که دارای لایه پلی‏اتیلن باشد و یا در ظروف فلزی مناسب بسته‏بندی گردد .
چنانچه آرد در کیسه بسته‏بندی شود درب کیسه باید بوسیله دست و یا ماشین دوخته شود . چنانچه این عمل با دست انجام می‏گیرد دهانه کیسه پس از دوبار تا کردن و یا دوبار رویهم برگرداندن دوخته شود . عمل دوخت بایستی دو ردیفه باشد و تا حد امکان از کوکهای ریز استفاده شود .
4 ـ 2 ـ علامتگذاری : روی هر بسته بایستی اطلاعات زیر نوشته و یا برچسب شود .
4 ـ 2 ـ 1 ـ نام فرآورده
4 ـ 2 ـ 2 ـ نام و آدرس سازنده و یا تولیدکننده
4 ـ 2 ـ 3 ـ شماره ساخت
4 ـ 2 ـ 4 ـ وزن خالص
4 ـ 2 ـ 5 ـ تاریخ تولید
4 ـ 2 ـ 6 ـ پروانه ساخت از وزارت بهداری
5 ـ نمونه‏برداری
برای انتخاب نمونه‏هائیکه معرف کل محصول باشد از روشهای پیشنهادی در استاندارد تدوین شده آرد گندم ایران شماره 103 استفاده گردد .
6 ـ روشهای آزمون
برای آزمون ویژگیهای مندرج در بند 3-4 و 3-3 و جداول شماره 1 و 2 به بندهای مربوطه این استاندارد مراجعه شود .
مواد شیمیائی مورد مصرف در آزمونها باید از نوع خالص باشد .
6 ـ 1 ـ اندازه‏گیری قطر ذرات
6 ـ 1 ـ 1 ـ اندازه‏گیری با الک
دو الک را رویهم سوار کنید به نحوی که قطر چشمه‏های الک روئی 710 میکرون و قطر چشمه‏های زیرین 500 میکرون باشد . این مجموعه مجهز به در پوشی است که بعد از افزایش بار الک روی آن گذاشته می‏شود و در زیر آن نیز قابی قرار می‏گیرد که رد شده از الکها درون آن جمع‏آوری می‏شود .
یادآوری 1 ـ در صورت عدم دسترسی به الکهای فوق می‏توان از الکهای مشابه به ترتیب زیر استفاده کرد بجای الک به قطر چشمه‏های 710 میکرون از الک 22 مش S.B و یا از 25 مش ASTM و یا از الک 24 مش استفاده نمود .
بجای الک با قطر چشمه‏های 500 میکرون از الک 30 مش S.B و یا 35 مش ASTM و یا 32 مش استفاده کرد .
6 ـ 1 ـ 2 ـ روش کار : 100 گرم از نمونه آزمودنی را به دقت توزین نمائید و روی الک فوقانی مجموعه دو الک فوق‏الذکر بند الف 1-1 ریخته و ردپوش آنرا گذاشته و روی دستگاه تکان دهنده برقی مربوطه قرار داده و به مدت 5 دقیقه دستگاه را بکار اندازید و سپس دستگاه را خاموش کرده و باقیمانده روی هر یک از الکها را با یک برس روی پتری ریخته و به دقت وزن کنید .
6 ـ 1 ـ 3 ـ روش محاسبه
6 ـ 1 ـ 3 ـ 1 ـ درصد مواد باقیمانده روی الک 710 میکرونی که در آن
M1 = وزن ( جرم ) برحسب گرم ماده باقیمانده روی الک 710 میکرون
M = وزن ( جرم ) اولیه بار الکها ( نمونه آزمودنی )
6 ـ 1 ـ 3 ـ 2 ـ محاسبه مانده روی الک 500 میکرون = درصد جرم برحسب گرم که در آن :
M2 = وزن ( جرم ) برحسب گرم مانده روی الک 500 میکرون
M = وزن ( جرم ) اولیه بار الکها ( نمونه آزمودنی )
6 ـ 2 ـ اندازه‏گیری مقدار رطوبت
6 ـ 2 ـ 1 ـ روش کار
ده گرم از ماده آزمودنی را به دقت وزن کرده و روی یک پتری چینی , شیشه‏ای و یا پلاتین که قبلا در یک اتو بطور کامل خشک شده و توزین گردیده است بریزید و در یک اتو معمولی در حرارت 105±2 درجه سانتیگراد ثابت نگاهداشته به مدت 5 ساعت قرار دهید . سپس نمونه را در داخل یک دسیکاتور سرد کرده و توزین نمائید و مجددا در اتو و با مشخصات فوق‏الذکر به مدت 30 دقیقه قرار داده به دسیکاتور منتقل نموده و پس از سرد شدن توزین نمائید و این عمل را در فواصل نیم ساعت ادامه داده تا اختلاف وزن بین دو توزین به کمتر از یک میلی‏گرم برسد کمترین وزن را یادداشت کرده و مبنای محاسبه قرار دهید .
یادآوری 2 ـ نمونه خشک شده فوق را برای آزمایش اندازه‏گیری خاکستر تام نگهدارید .
6 ـ 2 ـ 2 ـ نحوه محاسبه
محاسبه مقدار رطوبت را به ترتیب زیر انجام دهید .


6 ـ 3 ـ اندازه‏گیری مقدار پروتئین
برای اندازه‏گیری این مواد از روش کلدال بشرح زیر استفاده می‏نمایند .
6 ـ 3 ـ 1 ـ روش کار : 0/25 گرم از ماده مورد آزمایش را به دقت توزین کرده در یک بالن هضم کلدال به ظرفیت نیم لیتر بریزید دقت نمائید که ذرات به دهانه بالن نچسبد ( برای این منظور بهتر است مقدار نمونه را در یک کاغذ بدون ازت توزین پیچیده و داخل بالن بیندازید ) حدود 10 گرم سولفات سدیم یا پتاسیم بدون آب و 0/2 تا 0/3 گرم سولفات مس از کاتالیزر مناسب استفاده شود و حدود 20 میلی‏لیتر اسید سولفوریک غلیظ به بالن هضم اضافه کنید سپس بالن را به صورت مورب روی اجاق قرار داده بآرامی در کمتر از درجه حرارت نقطه جوش اسید سولفوریک حرارت دهید تا کف کردن متوقف شود . سپس حرارت را بالا برده تا اسید سولفوریک بشدت بجوشد و عمل هضم کردن را به مدت 30 دقیقه پس از شفاف شدن محلول ادامه دهید . پس از سرد شدن محتوی بالن 200 میلی‏لیتر آب مقطر بآن اضافه کرده و به خوبی مخلوط نموده چند دانه گلوله شیشه یا قطعات ریز کاشی شکسته که با اسید شسته شده باشد درون آن بیندازید و 50 میلی‏لیتر سود 5 درصد را به آرامی به نحوی که نوک روی جدار دهانه بالن ریخته شده و بتدریج به محلول اضافه گردیده و ته بالن قرار گیرد سپس به آرامی مخلوط کرده و بالن را به دستگاه تقطیر وصل نمائید و عمل تقطیر را تا جمع شدن تمامی گاز آمونیاک در بشر محتوی اسید سولفوریک با عیار مشخص ( نرمال ) و دو یا سه قطره معرف قرمز متیل ادامه دهید انتهای دستگاه تقطیر را در داخل بشر با آب مقطر به خوبی بشوئید و با محلول ئیدروکسید سدیم ( ) عیار سنجی نمائید .
یادآوری 3 ـ آزمایش مشابهی بدون افزودن نمونه آزمودنی به عنوان آزمایش شاهد انجام دهید .
6 ـ 3 ـ 2 ـ روش محاسبه : مقدار پروتئین را با روش زیر محاسبه نمائید .

که در آن :
B = حجم محلول هیدروکسید سدیم استاندارد به میلی‏لیتر که برای خنثی کردن اسید در آزمایش شاهد بکار برده شده است .
A = حجم محلول هیدروکسید سدیم استاندارد به میلی‏لیتر که برای خنثی کردن اسید در آزمایش نمونه بکار برده می‏شود .
N = نرمالیته محلول هیدروکسی سدیم استاندارد بکار برده شده .
M = مقدار نمونه بکار رفته به گرم
m = درصد وزنی رطوبت نمونه
6 ـ 4 ـ اندازه‏گیری خاکستر تام
6 ـ 4 ـ 1 ـ روش کار : نمونه بدست آمده از اندازه‏گیری رطوبت ( پیوست ب ) را در یک بوته آزمایش با یک شعله مناسب آتش زده و حدود یک ساعت آنرا بسوزانید . سپس عمل آتش زدن را با قرار دادن نمونه در داخل یک کوره با درجه حرارت 550 تا 600 درجه سانتیگراد ادامه دهید تا اینکه خاکستر سفید رنگ شده اثری از ذرات کربن سیاه رنگ دیده نشود . سپس نمونه را در داخل دسیکاتور سرد کرده و وزن نمائید . عمل قرار دادن در کوره را نیم ساعت به نیم ساعت تکرار کنید تا اینکه اختلاف وزن بین دو توزین متوالی کمتر از یک میلی‏گرم بشود و در اینحالت کمترین وزن را یادداشت کرده و مبنای محاسبه قرار دهید .
یادآوری 4 ـ نمونه خاکستر را برای اندازه‏گیری خاکستر غیر محلول در اسید ( بند 6-5) نگهدارید .
6 ـ 4 ـ 2 ـ روش محاسبه
مقدار خاکستر تام را با روش زیر محاسبه کنید .
خاکستر تام ( بر مبنای , ماده خشک ) برحسب درصد وزنی = که در آن :
M2 = وزن برحسب گرم بوته آزمایش با خاکستر
M = وزن برحسب گرم بوته آزمایش خالی
M1 = وزن برحسب گرم بوته با نمونه خشک مورد آزمایش ( نمونه‏ایکه از آزمایش اندازه‏گیری بدست آمده ).
6 ـ 5 ـ خاکستر غیر محلول در اسید

فرمت این مقاله به صورت Word و با قابلیت ویرایش میباشد

تعداد صفحات این مقاله   32 صفحه

پس از پرداخت ، میتوانید مقاله را به صورت انلاین دانلود کنید

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله استاندارد آرد کنجاله بادام زمینی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد