انبار آردی که به کارخانه می آید، نمونه ای از آن جهت انجام آزمایشات به آزمایشگاه برده می شود. پس از انجام آزمایشات، برای ارد کارت شناسایی صادر می شود، یعنی نام کارخانه آرد، تاریخ ورود آرد و مشخصاتی که آزمایشگاه اعلام می کند، ثبت می گردد.
بهتر است که آردها بلافاصله، پس از ورود به انبار مورد مصرف قرار نگیرند و مدتی درانبار بمانند. آردها به ترتیب تاریخ ورود مورد استفاده قرار می گیرند.
الک کردن آرد:
در پایین سیلو، دریچه ای قرار دارد که در اثر لرزش سیلو، آرد به تدریج از این دریچه روی الکی که در زیر سیلو قرار دارد، می ریزد. الک به وسیله موتور لرزانده می شود و آرد، بر اثر لرزش الک، به مخزن زیر الک ریخته و به جلو رانده می شود.
خط تولید ماکارونی:
الک کردن آرد:
اضافه کردن گلوتن:
قالبهای ماکارونی و تمیز کردن آنها
گرمخانه
خشک کردن ماکارونی های فرمی
آزمون های کنترل کیفی:
شامل 12 صفحه فایل word
دانلود کارآموزی خط تولید ماکارونی