حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه مطالعه و بررسی قابلیت مصرف گرید های مختلف محصول پلی اتیلن سنگین در فرایند تولید فیلم به روش بادی

اختصاصی از حامی فایل پروژه مطالعه و بررسی قابلیت مصرف گرید های مختلف محصول پلی اتیلن سنگین در فرایند تولید فیلم به روش بادی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه مطالعه و بررسی قابلیت مصرف گرید های مختلف محصول پلی اتیلن سنگین در فرایند تولید فیلم به روش بادی


پروژه مطالعه و بررسی قابلیت مصرف گرید های مختلف محصول پلی اتیلن سنگین در فرایند تولید فیلم به روش بادی

 

 

 

 

 

 

 


فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:72

فهرست مطالب:
فصل 1 :
 پلی اتیلن و فرایندهای تولید آن
1-1    – فرایند فشار بالا
1-2    – فرایند زیگلر
1-3    - فرایند فیلیپس
1-4    – فرایند استاندارد اویل (ایندیانا )
1-5    – ویژگیهای پلی اتیلن
1-6    - کاربردهای پلی اتیلن
فصل 2 :
آزمونهای پلی اتیلن سنگین     
2-1 – تعیین عدد ویسکوزیته
2-2 – تعیین دانسیته بالک
2-3 – تعیین سرعت جریان مذاب  (MFR)
2-4- تعیین استحکام ضربه ای
2-5- شاخص زردی استاندارد
فصل 3 :
بررسی قابلیت گریدهای مختلف پلی اتیلن در فرایند تولید فیلم به روش بادی
3-1 – نگاهی به فرایند تولید فیلم به روش اکستروژن بادی (Extrusion blowing film )
3-2 – انواع گریدهای تولید فیلم به روش بادی
3-3 – نتیجه گیری
منابع

 

 

پیشگفتار :
با تو جه به اینکه امروزه پلیمرها در تمامی ابعاد زندگانی انسان کار بردهای ویژه ای یافته اند در این پروژه سعی شده که اطلاعات مورد نیاز جهت کار در واحدهای پلیمری و همچنین کاربران مواد پلیمری جمع آوری شود .
در پایان از خداوند منان به جهت لطف بی انتهایش که چند صباحی بنده را در راستای پرداختن به جمع آوری وتهیه این پروژه یاری فرمود سپاسگزارم و بر خود لازم می دانم مراتب تشکر وقدردانی را نسبت به استاد راهنمای خود جناب آقای مهندس نریمانی که بنده را  در تمام مراحل با مشاوره های بی دریغشان راهنمای نمودند . وهمچنین از آقایان مهندس احسان قنواتی سر پرست بخش بسته بندی شرکت پتروشیمی مارون و مهندس مرتضی صادقی وصفی کارشناس تحلیل و کنترل فرایند واحد پلی اتیلن سنگین شرکت پتروشیمی مارون  که با در اختیار قرار دادن منابع مورد نیاز جهت جمع آوری این پروژه نهایت همکاری را نمودند کمال تشکر و قدردانی رامی نمایم .
بنده تمام سعی و تلاش خود را در جهت ارائه کاری بی نقص انجام داده ام ولی معتقدم که هیچ نوشته ای بی نقص وعاری از اشتباه نیست ،لذا از کلیه خوانندگان این پروژه ضمن پوزش درخواست ارائه نظرات وپیشنهاداتشان را استدعا دارم.

چکیده :
این پروژه به تجزیه وتحلیل وتاریخچه فرایند های پلیمری و  ذکرویژگیهای انواع محصول پلی اتیلن وهمچنین بررسی قابلیت گریدهای مختلف پلی اتیلن سنگین HDPE) ) در فرایند تولید فیلم به روش بادی( blowing film) می پردازد .      
فصل 1 :
پلی اتیلن و فرایند های تولید آن
پلی اتلین :
این پلیمر ساده ترین ساختار مولکولی CH2CH2-) n) را دارد ودر حال حاضر ،پرمصرف ترین ماده پلاستیکی است .این ماده اولین بار در سال 1939  بعنوان عایق الکتریکی مورد استفاده قرار گرفت .
مشکلاتی در نامگذاری این پلیمر وجود دارد .نام آیوپاک منومر آن برخلاف آنچه که در گذشته ذکر شده اتن می باشد بنابر این نام آیوپاک این پلیمر پلی اتن خواهد بود. البته این نام هرگز توسط شیمیدانها بکار نمی رود ودر این مجموعه نیز این پلیمر بنام متداول خود یعنی پلی اتیلن نامیده می شود.
چهار روش اصلی برای تولید صنعتی پلی اتیلن وجود دارد و در هر مورد محصولاتی با خواص متفاوت حاصل می شود . این چهار روش عبارتند از :
1)    فرآیند فشار بالا
2)    فرآیند زیگلر
3)    فرآیند فیلیپس
4)    فرآیند نفت استاندارد (ایندیانا)
1- فرآیند فشار بالا:
در فرآیند پلیمراسیون فشار بالا (رادیکال آزاد) اتیلن نیازمند فشار بالایی می باشد . در یک شمای کلی 10 تا 30 درصد مونومر با یک عبور از فشار 1000atm تا 3000atm و دمای 10000c تا 2000c می تواند تبدیل به پلیمر گردند . در این حین مقدار کم به اندازه 0.05 درصد اکسیژن به همراه پراکسید به عنوان شروع کننده موثرمی باشد.
تحت این شرایط اتیلن در شرایط بالای فشار و دمای بحرانی قرار دارد و پلیمر در سیستم حل می شود . راکتورهای لوله ای در فشار بالا نسبت به راکتور های همزن دار دارای نتایج مشهود تری هستند .
جریان دودی (کرمی شکل ) که طی اتیلن بطور مداوم به درون تیوپ پمپ و محصول بصورت پریودیک از انتهای دیگر تیوپ خارج می شود . برای تقریب کردن جریان پلاگ از درون تیوپ و کاهش ایجاد پلیمر در روی دیواره تیوپ بکار می رود .
در یک سیستم تک مرحله ای با ظرفیت 100×106kg/year طول لوله ها یک کیلومتر با قطر داخلی 5 سانتی متر و قطر خارجی 15 سانتی متر می باشد . در تمام انواع راکتورهای پدیده انتقال زنجیر (chain transfer) بین پلیمر در حال رشد و زنجیر های مرده در فشار بالا رخ می دهد و منجر به ایجاد ساختمان شاخه ای در پلیمر می گردد . از این وضعیت می توان جهت تولید کوپلیمر های اتیلن با مونومرهای قطبی از قبیل ونیل استات و اتیل اکریلات استفاده کرد . به محض اینکه مقدار اتیلن کم می شود کریستالیتی کاهش یافته و انعطاف پذیری در دمای اتاق افزایش می یابد . کنترل خاصیت انعطاف پذیری جهت تولید تیوپ – پوششهای محافظتی (واکسها و پولیشها ) ، چسبا و تخت کفشها مفید می باشد .
از کوپلیمریزاسیون اتیلن با کربوکسیلیک اسیدها و به دنبال آن خنثی سازی با یک باز که معمولا NaOH می باشد . دسته ای از آیونومرها بدست می آید . با وجود اینکه هنوز کریستالی هستند اندازه اسفرولیت کاهش یافته و باعث می گردد که فیلمهای آیونومر نسبت به پلی اتیلن شفافتر باشند .
چنانچه انتظار می رود گروههای آیونیک چسبندگی و چاپگری را تسهیل می کنند .
گروههای آیونیک تا حدودی به شکل یک عامل اتصال عرضی در مذاب عمل کرده . بنابراین ورقه ی آیونومر خاصیت لاستیکی داشته و می توانند آسانتر از پلی اتیلن به روش وکیوم فرمینگ قالبگیری گردند . همچنین این امکان وجود دارد که یک مونومر آیونیک مانند اسید آکریلیک روی یک شاخه مرده پلی اتیلن و یا پلی پروپیلن پیوند کرد.
تحت این شرایط گروههای آیونیک احتمالا به جای توزیع تصادفی که در یک کوپلیمریزاسیون تصادفی به خود می گیرند ، در نقاط گرافت به صورت خوشه (Cluster) در می آیند . بنابراین هردو محصول ترکیبی از خواص اصلی پلی الفین و خصلت آیونیک (یونی ) را خواهند داشت که در قابلیت کاربردشان در مصارف مختلف تاثیر خواهد گذاشت بطور کلی در فرایند های فشار بالا پلی اتیلن هایی با دانسیته کمتر در محدوده ی 0.915-0.945g/cm3 که جرم مولی آنها نیز نسبتا پایین است تولید می شوند .


دانلود با لینک مستقیم


پروژه مطالعه و بررسی قابلیت مصرف گرید های مختلف محصول پلی اتیلن سنگین در فرایند تولید فیلم به روش بادی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد