مقدمه:
تاریخچه زعفران زعفران با نام علمی کرکوس ساتیوس Crocus Sativus از خانواده زنبقیان Iridaceae می باشد. در برخی منابع، مثلا در دائره المــعارف آمریکا Americana Encyclopedia ذکر شده است که این کلمه از کریکوس Corycus که نام منطقه ای در سیلیسیا Cilicia واقع در شرق مدیترانه می باشد گرفته شده است. عده ای مبداء زعفران را ایالت قدیم ماد ایران می دانند، برخی از محققین نیز خاستگاه زعفران را در منطقه وسیعتری از کره زمین شامل یونان، ترکیه، آسیای صغیر و ایران می دانند.
گیاه شناسی زعفران
انواع زعفران
کشت و برداشت زعفران
تشخیص زعفران اصل
صادرات زعفران ایران
تنظیم اظهارنامه کالای صادراتی
تعرفه های صادرات زعفران
خواص دارویی زعفران، خواص پزشکی زعفران
ظروف مناسب جهت بسته بندی زعفران
همه چیز در مورد زعفران