نوع فایل: مقاله
رشته: حقوق بین الملل
تعداد صفحات: 10
شامل: چکیده، مقدمه، متن کامل مقاله
فرمت: word با قابلیت ویرایش
و pdf برای جلوگیری از به هم ریختگی متن و قابلیت پرینت
به صورت یک فایل فشرده با فرمت zip
این مقاله برای اولین بار در این سایت ارائه شده و در سایت های دیگر موجود نمی باشد
در ادامه بخشی از مقاله و فهرست تفصیلی:
فهرست مطالب
چکیده:
مقدمه:
طرح بحث:
نتیجه:
منابع:
چکیده:
جرم انگاری پولشویی در سطح حقوق ملی و بین المللی، بدواً از جرایم مربوط به قاچاق مواد مخدر شروع گردیده است. چنین رویکردی به منافع و عواید هنگفت حاصل از قاچاق مواد مخدر برمی گردد. اما از آنجا که علاوه بر جرایم مربوط به قاچاق مواد مخدر، بسیاری از جرایم دیگر هم وجود دارند که ارتکاب آنها عواید کلانی به دنبال دارد به همین دلیل به مرور ایام جرم انگاری پولشویی به برخی از جرایم دیگر نیز تسری یافته است.
لکن در دنیای پیچیده و پیشرفته امروز، مجرمان دیگر از روش های سنتی استفاده نمی کنند بلکه با بهرهگیری از بانکداری الکترونیکی، پولهای کثیف و عواید مجرمانه را درست همانند پولهای ناشی از فعالیتهای تجاری مشروع و قانونی، بیهیچ خطری به حسابهای مختلف منتقل می کنند.
فنآوری اطلاعات و ارتباطات با همه قابلیتها و پیچیدگیهایش در برابر تهدیدها به شدت آسیبپذیر است و علاوه بر تسهیل ارتکاب جرائم سنتی، فرصتهای تازه و بسیار پیشرفتهای را در فضای مجازی در اختیار مجرمان قرار میدهد که از جمله میتوان به جرم پولشویی الکترونیکی اشاره کرد.
به همین دلیل کشورها در پی آن برآمدند تا از طریق سازمانها و نهادهای بین المللی و تدوین و تصویب قوانین و کنوانسیونها، اقداماتی برای مبارزه با پولشویی ترتیب دهند. در این میان تلاش های بین المللی متعددی برای مبارزه با پولشویی صورت گرفته و در نتیجه پیمان نامه ها و قوانین متعددی به تصویب رسیده است.
اسناد بین المللی حاکم بر پولشویی الکترونیکی و آثار آن