حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

روش تحقیق مطالعه کتابسنجی

اختصاصی از حامی فایل روش تحقیق مطالعه کتابسنجی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

روش تحقیق مطالعه کتابسنجی


روش تحقیق مطالعه کتابسنجی

 

 

 

 

 

 

 



فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:14

فهرست مطالب:
عناوین                                        صفحات
چکیده:    2
کلید‌واژه‌ها:    3
1.مقدمه    3
2. پیشینه پژوهش    3
3. روش‌شناسی پژوهش    5
4. یافته‌ها    5
5. بحث    12
6. نتیجه‌گیری    13
7. منابع    13
پی‌نوشت‌ها    14

 
چکیده:
در این پژوهش با استفاده از روش کتابسنجی، کلیه مقالات مجله علوم و فناوری اطلاعات در یک دوره 5 ساله (از سال 1380 تا 1384) مورد تحلیل قرار گرفت. یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهد که در این دوره 5 ساله 67 مقاله تألیفی، 29 مقاله ترجمه‌ای و 7 مورد گزارش به چاپ رسیده است. همچنین 115 مولف و مترجم این مقالات را به چاپ رسانده‌اند. «احمد شعبانی» با چاپ 5 مقاله تألیفی فعال‌ترین مؤلف، و همچنین با چاپ 4 مقاله ترجمه‌ای فعال‌ترین مترجم می‌باشد. از نظر سازمانی، پژوهشگران پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران با داشتن 20 مؤلف در رتبه اول چاپ مقاله قرار دارند. استان تهران با داشتن 46 مؤلف در رتبه اول تولید مقاله در بین استان‌ها قرار می‌گیرد. یافته‌ها همچنین نشان می‌دهد که مردان در مقایسه با زنان، مشارکت بیش‌تری درچاپ مقاله داشته‌اند.
 
کلید‌واژه‌ها:
 کتابسنجی، فصلنامه اطلاع‌رسانی، فصلنامه علوم و فنآوری اطلاعات، پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران.
1.مقدمه
هر چند محمل‌های اطلاعاتی امروزه در حال دگرگونی هستند، با این حال مجلات چه در قالب چاپی و چه در قالب الکترونیکی هنوز یکی از منابع و بسترهای مهم انتقال اطلاعات و یافته‌های علمی و فنی جدید محسوب می‌شوند. از همین رو بررسی و تحلیل مقالات موجود در مجلات می‌تواند نتایج خوب و راهکارهایی برای رشد و توسعه آتی آن مجله و دیگر نمونه‌های مشابه به همراه داشته باشد. در این مقاله با استفاده از روش کتابسنجی به بررسی و تحلیل مقالات موجود در فصلنامه علوم و فناوری  اطلاعات (وابسته به  پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران) پرداخته شده است.
انتشار فصلنامه علوم و فناوری اطلاعات از سال 1351 آغاز شد.این مجله در حوزه علوم کتابداری و اطلاع‌رسانی به چاپ و نشر مقاله می‌پردازد. در سال‌های 1365 تا 1371 این فصلنامه منتشر نشده است. همچنین از سال 1384 دوره 21 شماره 1، نام این فصلنامه از «فصلنامه علوم اطلاع‌رسانی» به «فصلنامه علوم و فناوری اطلاعات» تغییر یافته است.[1] این مجله به صورت پیوسته بر روی سایت اینترنتی پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران[2] به صورت پی‌دی‌اف و اچ‌تی‌ام‌ال قابل دسترسی است.


دانلود با لینک مستقیم


روش تحقیق مطالعه کتابسنجی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد