حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پایان نامه ی بررسی قابلیت ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی برای صفت عملکرد در ده ایزوله خالص هموکاریون قارچ خوراکی دکمه ای

اختصاصی از حامی فایل پایان نامه ی بررسی قابلیت ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی برای صفت عملکرد در ده ایزوله خالص هموکاریون قارچ خوراکی دکمه ای دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

 تعداد صفحه:290

 

عنوان                                               صفحه چکیده------------------------------------------ 1 فصل اول: مقدمه

دلایل عمده عملکرد پایین قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید در ایران 8

فصل دوم: بررسی منابع

تاریخچه پرورش قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید --------- 10

آشنایی اجمالی با قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید ------ 12

طبقه‌بندی -------------------------------------- 12

رده بندی -------------------------------------- 12

اندام شناسی قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید ----------- 13

مشخصات پرگنه در کشت خالص ---------------------- 15

نامگذاری علمی قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید:--------- 15

تقسیم بندی واحدهای سلولی میسلیوم از لحاظ تعداد و ترکیب‌بندی هسته‌ای ----------------------------------------------- 16

‌چرخ زندگی قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید ------------- 16

بررسی الگوهای چرخه زندگی در قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید 19

الف ـ هموتالیسم --------------------------- 19

ب ـ هتروتالیسم ---------------------------- 20

ژنتیک قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید ----------------- 22

روشهای بهبود نژادی در قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید:- 24

 

 

الف

 

کشت بافت -------------------------------------- 25

گزینش از طریق کشت تک اسپوری------------------------- 26 تهیه نقش اسپور -------------------------------- 26

الف ـ کشت و گزینش تک اسپوری --------------- 26

ب ـ کشت و گزینش چند اسپوری ---------------- 27

اختلاط ساده------------------------------------- 28

تلاقی هدفمند هموکاریون‌ها------------------------ 28

بدست آوردن هموکاریون و تایید آنها------------------- 29

1ـ روش سنتی تأیید هموکاریون‌ها-------------- 29

2ـ تهیه و تایید هموکاریونهای والدی به روش تهیه پروتوپلاست     30

3ـ تایید هموکاریونها با استفاده از نشانگر RFLP   30

4ـ تایید هموکاریون‌ها با استفاده از نشانگر RAPD   31

انجام تلاقی بین هموکاریونها و تایید هیبریدها: ------- 32

الف ـ استفاده از نشانگرهای غذایی برای تایید هیبریدها:    33

ب ـ استفاده از آیزوزایم‌ها برای تایید هیبریدها: 34

ج ـ استفاده از نشانگرهای مقاومت برای تأیید هیبرید‌ها 34

اصلاح برخی صفات با استفاده از روش تلاقی هیبریدها: --- 34

د ـ استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی برای تایید هیبریدها:    35

مراحل انجام آزمون اصلاحی از طریق دورگ‌گیری هدفمند: --- 35

1ـ کشت اسپور------------------------------- 35

2ـ جداسازی تک اسپورها --------------------- 36

3ـ تهیه اسپاون ---------------------------- 36

آزمون میوه‌دهی -------------------------------------- 36

الف ـ تهیه بستر کشت: ---------------------- 36

ب ـ مراحل پرورش و میوه‌دهی: ---------------- 37

تولید پریموردیا در سطح محیط کشت: -------------- 38

تولید اجسام میوه دهی در اسپاون----------------- 38

‌ج ـ تولید اندام باردهی در کمپوست----------- 39

مهندسی ژنتیک---------------------------------------- 39

1ـ انتقال ژن ------------------------------ 39

2ـ اختلاط پروتوپلاستها----------------------- 40

فصل سوم: مواد و روشها

تهیه نژادها ----------------------------------- 42

روش تهیه محیط کشت غذایی PDA--------------------- 42

روش کشت هموکاریون‌ها --------------------------- 43

روش تلاقی هموکاریون‌ها--------------------------- 44

نمونه‌گیری از منطقه تلاقی ----------------------- 45

تهیه اسپاون مادری از هیبریدها------------------ 45

تلقیح دانه‌های گندم با کشت هیبرید--------------- 46

تهیه بستر کشت (کمپوست)------------------------------ 47

الف ـ پاستوریزاسیون و آمونیاک‌زدایی -------- 49

ب ـ مایه‌زنی کمپوست ------------------------ 49

ج ـ خاک‌دهی بستر کشت------------------------ 49

هوادهی و افت سریع دما-------------------------- 50

محاسبه قابلیت ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی -------- 53

محاسبه واریانس ترکیب‌ پذیریی عمومی و خصوصی------ 53

محاسبه واریانس افزایشی و غالبیت--------------- 53

فصل چهارم نتایج و بحث

نتایج بررسی سرعت رشد (قطر پرگنه هموکاریون‌ها)--- 55

تیپ رشدی پرگنه هموکاریون ---------------------- 55

نتایج سرعت رشد در هتروکاریو‌ن‌ها ---------------- 59

نتایج مشاهده‌ای تهیه اسپاون -------------------- 60

نتایج مشاهدای آزمون میوه‌دهی ------------------- 60

جدول تجزیه واریانس برای صفت عملکرد در دورگ‌ها -- 61

جدول قابلیت ترکیب‌پذیری عمومی در هموکاریون‌ها --- 64

جدول قابلیت ترکیب‌پذیری خصوصی دورگ‌ها ----------- 64

جدول مقادیر اجزاء ژنتیکی ---------------------- 66

ضریب همبستگی ---------------------------------- 66

پیشنهادات ------------------------------------- 67

منابع ----------------------------------------- 69

پیوست------------------------------------------ 75

چکیده انگلیسی --------------------------------- 78

 

امروزه تأمین غذا و بویژه پروتئین در کشورهای در حال توسعه به یکی از مسائل بنیادی تبدیل شده است. پروتئین مورد نیاز انسان از دو منبع اساسی شامل منابع حیوانی و دیگری منابع گیاهی قابل تأمین است. پروتئین گیاهی شامل حبوبات، غلات و میوه‌جات و سبزیجات است و پروتئین حیوانی عمدتاً شامل گوشت دامها، طیور، آبزیان و فراورده‌های لبنی و دامی می‌باشد. در ایران، کمبود میزان بارش سالیانه، تخریب اراضی کشاورزی، جنگلها و مراتع، آلودگی بیش از حد منابع آبی، عدم استفاده صحیح و اصولی از نهاده‌های زراعی و مهمتر از همه سوء مدیریت، باعث مشکلات زیادی در تأمین پروتئین شده است. هم اکنون کشور ما بیش از 65 میلیون جمعیت دارد و پیش‌بینی می‌شود تا سال 1400 هجری شمسی این رقم به80 میلیون نفر برسد. با افزایش روزافزون جمعیت و تغییر الگوی مصرف مقدار غذای سرانه و مصرف کل غذا افزایش خواهد یافت. با توجه به مشکلات فوق، در آینده یکی از بحرانی‌ترین مسائل کشور ما، مسئله تأمین پروتئین خواهد بود. در این میان تولید و پرورش قارچ خوراکی از چند نظر حائز اهمیت است، که عبارتند از:


دانلود با لینک مستقیم


پایان نامه ی بررسی قابلیت ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی برای صفت عملکرد در ده ایزوله خالص هموکاریون قارچ خوراکی دکمه ای
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد