تعداد صفحات : 53
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
فهرست مطالب :
پیشگفتار:
پیشینه های تاریخی و آثار موجود در موزه هاحکایت از این واقعیت دارد که کیفیت مطلوب کالا و انجام صحیح خدمت از زمان آشنایی انسان با کمیت و خواص اشیاء همراه او بوده است.
زمانی که تولید با استفاده از ابزارهای سنتی انجام می گرفت، تعیین کیفیت و تشخیص آن کار چندان مشکلی نبود، پی بردن به کیفیت تولید و خدمت با استفاده از حواس پنج گانه میسر بود، اما با پیشرفت علوم، فن آوری افزایش جمعیت و بالا رفتن مصرف، ضرورت تولید انبوه و در نتیجه جایگزین شدن ماشین به جای انسان و ابزار دستی ،دیگر سنجش کیفیت با استفاده از حواس پنج گانه و بدون آزمایشگاه و ابزار و توانایی های فنی امکانپذیر نبود.
توجه به کیفیت کالا و خدمات ضرورت، ایجاد و تاسیس چنین سازمانی را اثبات نمود.
استانداردها، این جزوه های کوچک حاوی زبده ترین اصول تکنو لوژی جهانی است که خود نتیجه و عصاره ی قرنها کوشش و پژوهش و ازمایش و خطای هزاران دانشمند و محقق و کارشناس در طی قرون متمادی بوده است. در یک استاندارد آنچه به چشم می خورد، چند پیشنهاد و ساده، دو سه فرمول کلی، یک یا چند جدول و مقداری اعداد و ارقام است که شاید در مرحله ی اول به نظر چیزی عادی و بی اهمیت جلوه کند اما در واقع این مطالب راهگشای پیشرفت و ترقی بسیاری از مشکلات علمی در صنایع و فنون است.
استاندارد وقانون طبیعت:
استاندارد و تنظیم طبیعت:
تفاوت استانداردهای طبیعت و استاندارد های
طبیعی:
اگر استاندارد نمی بود چه می شد؟
تاریخچه:
تاریخچه ای از استاندارد در ایران :
تاریخچه موسسه استاندارد در ایران :
نظارت بر اجرای استاندارد های اجباری:
استاندارد چیست؟
ارکان مؤسسه به موجب قانون عبارتند از:
پژوهشکده های مؤسسه:
آزمایشگاهای مؤسسه:
کنترل انواع:
یکی کردن طراحی:
به کار گیری اعداد مرجع:
ایجاد ارتباط بهتر:
اصول استاندارد:
و......
مقاله استاندارد و استاندارد کردن