حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

حامی فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروپوزال طراحی رله دیفرانسیل برای ترانسفورماتور قدرت با استفاده از تبدیل موجک

اختصاصی از حامی فایل پروپوزال طراحی رله دیفرانسیل برای ترانسفورماتور قدرت با استفاده از تبدیل موجک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروپوزال طراحی رله دیفرانسیل برای ترانسفورماتور قدرت با استفاده از تبدیل موجک


پروپوزال طراحی رله دیفرانسیل برای ترانسفورماتور قدرت با استفاده از تبدیل موجک

 

 

 

 

نام محصولپروپوزال  طراحی رله دیفرانسیل برای ترانسفورماتور قدرت با استفاده از تبدیل موجک

 

فرمت : word

تعداد صفحات : 14

زبان : فارسی

سال گردآوری : 94

رشته :  مهندسی برق

تعداد رفرنس : 22

 

 

 

بیان مسئله :

    در این پروژه الگوریتم جدید حفاظتی برای حفاظت دیفرانسیل ترانسفورماتورهای قدرت با استفاده از تبدیل موجک ارائه می­شود. رله های دیفرانسیلی ترانسفورماتور قدرت از مهمترین بخش شبکه های برق می­باشد. پدیده­های گذرا ترانسفورماتور قدرت شامل خطاهای داخلی، خطاهای خارجی و جریان هجومی می­باشند. خطاهای داخلی ترانسفورماتور مربوط به یکی از اجزای ترانسفورماتور قدرت می­باشد که از مهم­ترین این خطاها، می­توان خطای دور به زمین دور، دور به دور و سیم­پیچ به سیم­پیچ اشاره کرد. خطاهای خارجی ترانسفورماتور مربوط به ترانسفورماتور قدرت نمی­باشد و به  شبکه و بار بستگی دارد از خطاهای خارجی می­توان اضافه بار، اتصال کوتاه، اضافه ولتاژ  اشاره کرد. جریان هجومی مغناطیسی شوندگی نیز به علت غیرخطی بودن هسته ترانسفورماتور در لحظه برق­دار کردن ترانسفورماتور رخ می­دهد. رله دیفرانسیل یک رله واحد می­باشد. این رله فقط باید در شرایط وقوع خطاهای داخلی عملکرد داشته باشد و نباید در شرایط خطاهای خارجی و جریان هجوم شوندگی عملکرد داشته باشد. در رله­های استاندارد موجود خطاهای داخلی از جریان هجومی مغناطیسی به کمک هارمونیک مرتبه دوم متمایز می­شود. یکی از مهم­ترین ویژگی رله دیفرانسیل سرعت بالا در حین وقوع پدیده های گذرا می­باشد که رله­های دیفرانسیل هارمونیکی سرعت بالایی ندارد. در این تحقیق برای تمایز بین خطاهای داخلی جریان هجوم مغناطیس شوندگی از تبدیل موجک گسسته استفاده می­شود و تا جای ممکن سعی می­شود که معیارهای تعریف شده در سطح اول باشند تا رله هوشمند مناسب طراحی شود. از طرفی علاوه بر خطاهای داخلی و جریان هجوم مغناطیس کنندگی، خطاهای خارجی نیز در الگوریتم پیشنهادی در نظر گرفته می­شود. با توجه به اینکه معیارها در سطح اول تعریف می­شوند این رله از نظر ویژگی دقت ،سرعت و بار محاسباتی بسیار مناسب می­باشد. با توجه به اینکه ترانسفورماتورهای قدرت از مهم­ترین اجزای هر شبکه بشمار می­آیند حفاظت آنها بخش مهمی می­باشد که باید به طور دقیق خطاهای ترانسفورماتور قدرت شناسایی شوند و از یکدیگر متمایز شوند. بنابراین شناسایی و تمایز پدیده های گذرا ترانسفورماتورهای قدرت امر ضروری می­باشد و در این تحقیق انجام می­شود.

ترانسفورماتورهای قدرت با اتصال نواحی مختلف با سطوح ولتاژ متفاوت نقش بسیار مهمی را در سیستم­های قدرت بازی می­کنند. اکنون بیشترین توجه در سیستم­های قدرت، بالابردن پایداری و قابلیت اعتماد سیستم­های قدرت می­باشد. اگر چه سیستم­های حفاظتی به­طور ایده­آل تمام خطاها و شرایط عملکرد نامطلوب سیستم قدرت را رفع نمی­کنند، اما عملکرد سیستم حفاظتی روی قابلیت اعتماد و پایداری سیستم­های قدرت تاثیر زیادی دارد. مولفه کلیدی در حفاظت، رله­های حفاظتی هستند که کارکرد آن­ها، عملکرد در شرایط غیرنرمال سیستم قدرت است. حفاظت ترانسفورماتور قدرت به­عنوان جزء مهمی از سیستم قدرت یکی از دغدغه­های اصلی مهندسین حفاظت بوده است. با توجه به این­که ترانسفورماتور قدرت از مهم­ترین اجزای شبکه انتقال و توزیع به­شمار می­رود، مشخصات و ویژگی­های خاص خود را دارد. برای تامین حفاظت مناسب و موثر، این ویژگی­ها باید به­دقت مورد بررسی و مطالعه قرار گیرند. همچنین انتخاب یک حفاظت مناسب برای ترانسفورماتور قدرت به ملاحظات اقتصادی نیز بستگی دارد، اگرچه این عامل برای ترانسفورماتورهای قدرت از اهمیت یکسان برخوردار نیست. در یک شبکه انتقال و توزیع، ترانسفورماتورهای قدرت با توان نامی از چند کیلوولت آمپر تا چند صد مگاولت آمپر ممکن است وجود داشته باشند. برای ترانسفورماتورها با قدرت کم، ساده­ترین و ارزان­ترین طرح حفاظت مثلا یک کلید فیوز ممکن است بکار گرفته شود، در حالی­که برای ترانسفورماتورهای با قدرت بسیار زیاد بهترین طرح­های حفاظتی را باید در نظر گرفت. خطاهای ترانسفورماتور به طور معمول بر حسب محل خطا به دو دسته خطاهای داخلی و خطاهای خارجی تقسیم­بندی می­شوند. خطاهای داخلی به آن دسته از خطاها گفته می­شوند که به یکی از اجزای تشکیل دهنده ترانسفورماتور مربوط شوند. این خطاها، خطاهای سیم­پیچ، خطاهای هسته، خطاهای محفظه فلزی، خطاهای سیستم خنک­کننده و خطاهای مکانیزم تغییر دهنده انشعاب می­باشند. همه ترانسفورماتورها در یک شبکه قدرت قرار دارند، خطاهائی که در شبکه رخ می­دهند و ترانسفورماتور را از شرایط کار عادی خارج می­کنند، خطاهای خارجی ترانسفورماتور به شمار می­آیند. مهمترین این خطاها، اضافه جریان، اضافه بار، اضافه ولتاژ و کاهش یا افزایش فرکانس می­باشند. همچنین مسئله بزرگ در حفاظت ترانسفورماتور، جریان هجوم مغناطیس­کنندگی است که در طول کلیدزنی در ترانسفورماتور قدرت ایجاد می­شود. طرح حفاظت دیفرانسیلی برای ترانسفورماتور طرحی عمومی و جامع است که جریان خطا را تشخیص داده و عمل می­کند. حفاظت دیفرانسیل باید در شرایط وقوع خطاهای داخلی عملکرد داشته باشد و در شرایط وقوع خطاهای خارجی و جریان هجومی عملکرد نداشته باشد که در این پروژه الگوریتم حفاظتی جدیدی برای تمایز بین این پدیده ها ارائه خواهد شد.


دانلود با لینک مستقیم


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد